När du står inför beslutet att lägga in ett nytt golv i ditt hem är stavparkett ett utmärkt alternativ. Stavparkett erbjuder en rad fördelar, främst dess imponerande livslängd. Du kan skaffa stavparkett via Kvadratmeter Golvbutik. Hos dem finns det nämligen ett varierat utbud av massiv stavparkett i olika träslag, sorteringar och mönster, vilket ger dig en mångfald av valmöjligheter. Du kan även anpassa dimensionerna efter dina specifika behov. Välj mellan träslag som:

  • Ask
  • Ek

De har även olika sorteringar som natur och rustik, samt olika mönster som fiskben, ruta och holländskt. Fördelarna med ett trägolv är många: det är estetiskt tilltalande, bekvämt att gå på och har en imponerande hållbarhet.

Välj mellan olika stavparketter

När du överväger att lägga stavparkett i ett visst rum, kan du få en tydlig uppfattning om hur de olika parkettmönstren ser ut genom att besöka Kvadratmeter Golvbutiks webbplats, där du hittar bilder som underlättar ditt val. Annars är det att rekommendera att du besöker en fysisk golvbutik för att få en uppfattning om hur ett visst golv ser ut eller känns.

Hitta bra golv för alla rum

Kvadratmeter Golvbutik erbjuder emellertid inte bara stavparkett. De har även ett brett sortiment av andra typer av golv, inklusive trägolv, heltäckningsmattor, massiva trägolv, linoleumgolv, gummigolv och vinylgolv. Detta innebär att du kan hitta ett golv som passar perfekt i varje rum i ditt hem, med tanke på de specifika kraven och preferenserna för varje utrymme. Så ska du lägga fler golv, i olika rum, se till att fundera på vad du vill ha!